Cautare

8866 de rezultate pentru "roman gheorghe" (3.36 secunde)
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie.
Ma simt obligat si responsabil sa-mi exprim public, inca o data, dezacordul clar, ferm si fara echivoc fata de declaratiile europarlamentarului roman Laszlo Tokes indreptate impotriva statului national roman, suveran si independent, unitar si indivizibil, care culminat cu solicitarea acestuia catre premierul Ungariei, Viktor Orban, de instituire a unui protectorat maghiar asupra Transilvaniei.
De data aceasta, cea mai noua productie a gandirii bolnave a europarlamentarului roman de origine maghiara compara marsul de la Targu-Mures, in care s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc, cu situatia din Crimeea si multi analisti afirma ca aceasta comparatie nu este deloc intamplatoare.
Cel de-al 12-lea nume este Cristian Nicolae, secretar al Partidului Muncitoresc Roman, care a intermediat cumpararea de petrol pentru o firma elvetiana. ... Sume mai mici au ajuns in conturile guvernamentale irakiene de la Petrotub SA Roman, Romtek Special Industries si UPET SA Tirgoviste, mai precizeaza raportul ONU.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
Pe atunci, CTP era cunoscut in redactie ca fiind omul lui Darie Novaceanu, care Novaceanu era cunoscut ca fiind omul lui Petre Roman, care Petre Roman incepuse sa-l atace prin presa direct sau prin interpusi pe Iliescu.
Ca sa fim bine intelesi, ideea de privat e ok, ca ne nastem indivizi, persoane private carevasazica, nu solzi pe spinarea statului, dar asta e una, iar permanenta golaneala de care are parte statul roman e altceva.
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Minciuni pe canapea este un roman scris de Irvin D. ... Intrebarea in jurul careia este construit acest roman este una foarte interesanta: ... Minciuni pe canapea este un roman fascinant si surprinzator ce demonstreaza ca absolut toti oamenii sunt vulnerabili in fata singuratatii si a iubirii (indiferent de natura sa).
Răzvan Daraban, Presedinte Centrul Roman de Initiative(CRI): "Noi, Centrul Roman de Initiative, ne-am dorit sa cream o comunitate activa a femeilor din domeniul sanitar, un loc in care persoanele inscrise sa primeasca informatiile de care au nevoie si sa fie promovate.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Cu toate ca a pornit cu mult entuziasm in slujba publica in care a fost numit, aceea de prefect, Cristi Roman pare sa se fi poticnit.
"Petre Roman este unul dintre oamenii care se situeaza in spectrul stangii. ... Tot marti ar fi trebuit sa aiba loc si o intalnire a reprezentantilor PSD cu Petre Roman si alti simpatizanti ai stangii pentru discutarea modului de realizare a polului de stanga.
Calin Georgescu, desi detine o functie internationala atat de inalta, nu a uitat ca e roman, si inca unul dedicat cauzei nationale. ... Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! - Dar "Ion" si "Gheorghe" sunt ignorati, statul roman asculta de alte "glasuri"...
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
google-analytics.com